2010. március 12., péntek

7.fejezet: Szenvedélyek viharában (1. rész)

-Ti meg mi a francot csináltok?!?!-kérdezte Liana csodálkozva, de közben düh forrt benne. Joshsal ledermedve álltunk és Lianát néztük.

Ez nem az amire gondolsz.-mondtam elvörösödve Lianának.

 -Akkor mégis micsoda?!?-kérdezte bosszúsan.
-Nekem szerintem mennem kéne.-mondta Josh zavartan.
-Miért?-kérdeztem szomorúan.
-Édesanyátok hevesen igyekszik fel a lépcsőn.-mondta.
-De jó, már csak ő hiányzott.-mondtam.-valaki adna valamit amit magamra húzhatok?-kérdeztem.
-Nekem így is jó vagy.-mondta Josh incselkedve, de mire kimondta volna Liana már oda is dobott egy törcsit nekem.Gyorsan magam köré csavartam és eltávolodtam egy kicsit Joshtól.
-Ez baj. Anya arra kíváncsi miért ordítoztunk.-közölte Liana velünk.
-Hazudjatok.-mondta Josh.-De ezt te honnan tudod?-kérdezte kíváncsian Josh.
-Hosszú lenne elmondani és most nincs rá idő.-mondta Liana.
-Még jó, hogy hazudunk, azt mégse mondhatjuk, hogy egy fiú miatt aki itt volt a szobánkba.-mondtam.
Már hallottuk, hogy anya a fordulóba van.
-ÖÖ....szerintem én most megyek.-mondta Josh.
-Oké. Majd holnap találkozunk.-mondtam szomorúan.Josh közelebb lépett hozzám és egy egy szenvedélyes csókot lehet ajkamra.Olyan volt mint a mennyország,  csak sajnos rövid.:P
-ÁUUUU.-ordítottam fel azonnal mézédes csókom után.Joshnak nyoma veszett mire kimondtam ezt a fájdalmas szót, de mintha egy halk kuncogást hallottam volna a távolból. Az a fájdalom onnan jött, hogy Liana megvágta a lábam egy borotvával.
-Ezt miért kellett?-kérdeztem fájdalmasan.
-Nem jutott más az eszembe.-mondta.-Most ülj le!!!!-parancsot rám.Gyorsan lehuppantam vérző lábammal az ágyra.Mikor letettem magam abban a pillanatban lépett be anya.
-Hát itt meg mi folyik????-kérdezte anya aggodalmasan.
-Semmi anya.Csak Liana megvágta véletlen a lábam borotvával...... ez az én szerencsém.-mondtam szemforgatva és közben Lianára néztem.
-Nem úgy volt, hogy Pauléknál alszol?-kérdezte anya Lianától.
-De. De mivel ma csütörtök van úgy döntöttem, hogy inkább ma még Lanával vagyok és holnap alszom Paulnál.-mondta Liana.
-Rendben van.-mondta anya beletörődve, hogy pici lánya már nagy lányXD-Lana te meg egy sebtapasszal ragaszd be a lábad gyorsan. A végén még elvérzel.-mondta gúnyosan kuncogva.
-Okéééé.-mondtam grimaszolva, de elröhögtem magam.-De anya ez olyan szívás, mert holnap szoknyába szerettem volna menni a a suliba, de egy ilyen csúnyasággal nem mehetek abba.-mondtam duzzogva.
-Nyugi kicsim, biztos elfog múlni holnapra.-mondta anya.
-Remélem is.-mondtam.
-Na jó lányok irány az ágy, holnap még iskola van.-mondta anya.
-Jó mindjárt, de én még elmegyek letusolni.-mondta Liana.
-Jó, de utána neked is irány az ágy.-közölte vele anya.  
-Oké.-mondta Liana.
Anya távozott a szobából, Liana pedig  elindult a fürdő felé. Egyszerre csukták be az ajtót. Egyedül maradtam a szobába. Odamentem az éjjeli szekrényemhez, elővettem egy sebtapaszt és beragasztottam a lábam. Gyorsan belebújtam a pizsimbe és belefeküdtem pihe-puha ágyamba.Nagyon fáradt voltam. Szerintem rögtön elaludtam, mert nem emlékszem Liana mikor jött ki a fürdőből. Nagyon jó álmom volt. Joshsal álmodtam. Édes álmomból a nap vakító sugarai keltettek fel. Ránéztem az órára láttam, hogy még csak fél 6 van. Liana mosolyogva aludt, ezért úgy döntöttem nagyon csendben végzem teendőimet nehogy véletlen felkeltsem. Szép lassan kikászálódtam az ágyból és halk léptekkel elindultam a fürdő felé.Lezuhanyoztam, közben megmostam a hajam.Mikor végeztem szépen kifésültem és megszárítottam hosszú barna fürtjeimet.Amikor a tükörbe néztem egy boldog arc nézett vissza rám.Csak akkor vettem észre, hogy dúdolok.
"Mi bajom van nekem?"- kérdeztem magamtól és akkor hirtelen beugrott a tegnap este.Önkéntelenül a lábamhoz kaptam. Levettem a sebtapaszt és láttam, hogy nyoma sincs a vágásnak.Ennek örültem, mert így felmerül az  a tény is, hogy tényleg szoknyába megyek.Kivasaltam a hajam, lealapóztam az arcom, kihúztam a szemem fekete szem ceruzával és egy kis fehér szemhéj festéket tettem még rá. Kimentem a fürdőből és láttam, hogy Liana még mindig durmol. Az órára pillantottam és láttam, hogy negyed 7 van. Bármennyire is fájt a szívem fel kellett kellett keltenem Lianát.Lábujjhegyen odaosontam az ágyához és elkezdtem keltegetni.
-Tesó, tesó kelj fel. A végén még elkésünk.-ugrattam egy picit.Válasz nem érkezett ezért mégegyszer megpróbáltam.
-Liana kelj már fel.-mondtam neki kicsit hangosabban.
-Ajj Ana hagyj még egy kicsit álomvilágban.-mondta nyűgösen.
-Nem lehet, muszáj felkelned.-mondtam, de erre a válasza az volt, hogy magára húztam a takarót-.-"
-Ha nem kelsz fel magadtól, akkor majd a hideg víz fel kelt.-mondtam és már indultam is a fürdőbe egy pohár vízért. Gyorsan teliengedtem egy poharat vízzel és egy szemvillanás alatt az ágyánál teremtem. Már éppen önteni akartam a vizet mikor felpattant a szeme és felugrott az ágyról.
-Nyugi hugi nem kell a víz már fenn vagyok- mondta álmosan és elindult a fürdő felé.Kinéztem az ablakon, hogy tényleg olyan szép idő van-e, mint kora reggel.A nap csak úgy örömtáncot járt az arcomon, csiklandoztam a meleg sugarak.Elindultam a gardrób felé és kivettem azokat a cuccokat amiket felveszek. Már a fürdőben  tudtam mit fogok ma húzni.Egy rövid fehér farmerszoknyára esett a választásom, hozzá egy kék  toppot és egy kék balerinacipőt húztam.Kiegészítőnek egy szívalakú ezüst medálos nyakláncot és hozzá tartozó karkötőt húztam. Háromnegyed 7 volt.Liana végre kijött a fürdőből. Ő egy  fehér csőgatyát húzott egy
lila toppal és egy lila magassarkúval.Kiegészítőnek egy fehér nyakláncot és hozzátartozó karkötőt húzott.
-De csini vagy.- jegyezte meg.
-Köszönöm, te se vagy semmi- mondtam mosolyogva.Lerohantunk a lépcsőn és a konyhába igyekeztünk. Mivel már majdnem 7 óra volt nem volt időnk megreggelizni. Mindketten korán akartunk ma beérni a suliba ezért siettünk.Nyomtunk egy-egy puszit anyu arcára és már rohantunk is a kocsihoz.Csak a kocsiba jutott eszünkbe, hogy nincs nálunk a táska úgyhogy gyorsan visszarohantunk felkaptuk a táskánkat és egy-egy gyümölcsöt, hogy ne haljunk éhen.Liana gyorsan vezetett, hamar odaértünk a sulihoz. A kocsiban végig Josh járt az eszembe. Minden porcikámmal őt akartam."Miket beszélsz Lana hisz Jake is ott van."-mondtam magamba.Olyan nehéz ez az egész.De most leginkább a tegnapi dolog foglalkoztat most.Hogy tud Josh olyan gyors lenni? és miért nehéz neki ha velem van.Ezt nem értem, de más is feltűnt. A bőre jéghideg és falfehér, ha a közelemben van ellenállhatatlan.Úgy  döntöttem ma elé állok és megkérdezem tőle mi ez az egész. Végre odaértünk a sulihoz. Lianával egy szót se szóltunk egymáshoz az út alatt, úgy láttam ő is erősen gondolkodik valamin. Kiszálltunk a kocsiból és elindultunk a suli felé. Hallottam, hogy egy meleg hang a nevet ordítja.
Jake volt az.
-Szia.- mondta széles vigyorral az arcán.
-Szia.-mondtam.
-Liana nyugodtan menj, innen átveszem.-mondta Jake huncut mosollyal.Liana bólintott egyet és elment.
-Mizus?- kérdeztem Jaket.
-Semmi különös.Csak arra gondoltam, ha esetleg van kedved, délután lemehetnénk a partra.-mondta.
-Persze. Szívesen mennék.-mondtam boldogan.
-Oké. Akkor ebéd után indulunk.Itt talizzunk.-mondta.
-Rendben.-válaszoltam.Most nagyon boldog voltam, hogy Jakekel leszek ma.Eldöntöttem, hogy ma egész nap leginkább Jakekel fogok foglalkozni, igaz nem kerülhetem el Josht.
Elindultunk az első órára. Miközben a folyosókon mentünk Jake megjegyezte, hogy milyen csinos vagyok.Nagyon jól esett ezt hallani, főleg tőle. Az első órám fizika volt, sajnos. Valahogy sose jöttem ki jól a fizikával. Egyedül azért volt jó, mert Jakekel voltam. Nem tudom mi történik velem,de ha Jakekel vagyok minden pecben ölelném és csókolnám, de ha Joshsal vagyok nála is ezt érzem. Megszólalt az a borzalmas hang amit nagyon utálok.Becsöngettek. Mrs. Brown belépett a terembe és ez volt az első mondata.
-Gyerekek ma felelések lesznek egész órán.-mondta. Az egész osztály egyszerre mondta azt a bizonyos 'ó'-t.Mindenki gyorsan elővette a könyvét és a füzetét és azt bogarászták.Már óra vége felé jártunk.Szerencsére én nem feleltem, de Jake igen. Egész jól tudta így 4-est kapott.Mikor vége lett az órának elindultunk az ajtó felé. Jake morgott egyet amit kicsit furcsáltam, de mikor láttam, hogy az ajtó mellett támaszkodik valaki megértettem miért csinálta. Imádkoztam, hogy ne Josh legyen, de ő volt. Bármennyire is szeretem most Jakekel akartam lenni. Amikor Josh meglátott tátva maradt a szája.
-Csukd be a szád a végén még egy légy belerepül.-mondtam nevetve.
-Bocsi, csak...lélegzetelállító vagy.- mondta.
-Köszi. -mondtam elpirulva.Láttam, hogy Jake ökölbe szórítja a kezét, Josh is úgy tett.Próbáltam megnyugtatni őket.
-Fiúk kérlek ne csináljátok ezt.- mondtam kérlelve.
-Jó, de csak miattad.- mondta Jake.- de ha megláttlak ezzel a vérszopó mellett legszívesebben széttépném.-mondta dühösen.
-Nyugi rühes korcs ugyanezt érzem.- mondta Josh.
-Kit neveztél te rühes korcsnak te vérszopó?-kérdezte Jake most már támadásra készen.
-Téged.- mondta Josh. Már majd nem egymásnak ugrottak mikor közbeléptem.
-Elég legyen már!!!Én ezt nem bírom tovább. Így  is olyan nehéz nekem, hiszen teljes szívemből szeretlek mindkettőtöket, de még jobban megnehezíti a dolgom, hogy ti így veszekedtek.-mondtam sírva. A fejemet lehajtottam, hogy véletlen se lássák meg a könnyeim. Jake megsimogatta a kezem ami jól esett, de most nem akartam, hogy bárki hozzám érjen. Nem bírtam tovább hallgatni ezt a  kínos csöndet. A sírést még mindig nem tudtam abbahagyni így sírva elrohantam.Hallottam, hogy utánam kiabálnak és elkezdenek jönni utánam, de szóltam nekik.
-Kérlek hagyjatok békén.- mondtam sírva.
Rohantam a parkoló felé, de mivel nem akartam kocsival menni ezért a suli melletti erdőbe futottam.

*******************************

Bocs, hogy ilyen sokára hoztam csak nagyon elvoltam foglalva.Remélem tetszik:) Ha minden jól megy hétvégén hozom a kövit;)Szeretnék kérni legalább 5 komit, hogy tudjam, hogy van aki olvassa a sztorit.Ha meg van az 5 akkor hozom a kövi részt:DAddig is jó olvasást.Pusziii

2010. március 10., szerda

jó hír:)

Ezen a hétvégén már biztos hozok új részeket.Sajnos a sok tanulás és a szóbeli elvette az időmet.Holnap lesz az utolsó szóbelim, de utána egyből neki állok és begépelem az új részeket.Lianával már jócskán előre mentünk és szerintem nagyon jó lett.Lehet, hogy már pénteken felteszem az új részt:) de ha nem akkor a hétvégén biztos.
Puszi