2010. augusztus 11., szerda

Közlemény

Amint láthatjátok kicsit megváltoztattam az oldalam (remélem így is tetszik).
Az szeretném kérni az olvasóimtól, hogy írjatok légyszi komit, mert ha nem írtok akkor nem tudom eldönteni, hogy olvassák-e az oldalam vagy nem:/ Csak 5 komit szeretnék kérni minden fejezetnél és ha az összegyűlik jön az új feji.Már megírtam csak fel kéne tennem, de ha nem olvassátok akkor sajnos nincs sok értelme írnom.Tudom nem vagyok olyan jó, mint mások, de azért az a pár visszajáró olvasó mutatja, hogy azért talán van még remény.Szóval kérlek KOMIZZATOK.Köszönöm.
A 2. mondanivalóm pedig az lenne, hogy nyitottam egy új blogot amit vagy ma vagy holnap közzé is teszek.Szeretném kérni, hogy akinek van ideje az nézzen be majd hozzám.Előre is köszönöm.
Puszi: Lana

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nos végigolvastam a történeted, és hát akkor véleményt is írok:
    Úgy gondolom rengeteg ötleted van, és ezt próbálod belesűríteni a fejezetekbe, és ettől az egész kicsit szétszórt, zavaros. Nagyon pörgősnek érzem az eseményeket, ami nem lenne gond, ha egy kicsit bővebben leírnád. Kíváncsi lennék, Lana gondolataira, szerintem az ilyen képességek felfedezése mindenkinek sok(k) lenne, túl könnyen fogadja az egészet. Egyébként az alapötlet nagyon jó, így írnék pár tanácsot, remélem szívesen fogadod, és nem lesz harag belőle, mert csak segíteni szeretnék, mivel tényleg jó az alapsztori.
    - Mikor támad egy ötleted, írd fel egy lapra, és írj rövid emlékeztetőt, hogy mit is akarsz kihozni belőle.
    - Írd le bővebben gondolataid, a szereplőd érzéseit, hiszen úgy könnyebb beleélni magad, ha tisztában vagy a szereplő érzéseivel. Ez nehéz, tudom, nekem is sokszor kell figyelmeztetnem magam, hogy ne csak én érezzem át, hanem az olvasók is. A fejemben összeáll a kép, mondhatni egy filmet látok, de mindent le is kell írni ahhoz, hogy az olvasók számára is világos legyen, mit miért tesz, vagy mond a szereplő. Te ismered a gondolatmenetét (hiszen te alkottad) de aki olvassa az nem, így ha nem írod le, akkor zavaros lesz.
    Remélem nem bántottalak meg, tényleg nem ez volt a célom, segíteni próbálok, mert látom van fantáziád ehhez! Sok sikert! Ha esetleg valami kérdésed lenne, vagy segítség kell nyugodtan fordulj hozzám itt elérhetsz:
    http://bibbidi-bobbidi-devil.blogspot.com/ vagy
    bibbidi_bobbidi_boo@citromail.hu

    Devil

    VálaszTörlés
  2. Szia:)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi jó tanáccsal elláttál.Igyekszem, majd figyelni rájuk és minél jobb, összeszedettebb fejezeteket írni.És azt is köszönöm, hogy ennyire kifejtetted a véleményed:)
    A következő már jobb lesz:D
    És köszönöm a segítség felajánlást is:)

    VálaszTörlés