2010. augusztus 11., szerda

Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Noémi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Noémi (AnnaLynne95)!
Nagyon Sok Boldog 15. Születésnapot szeretnék kívánni neked!!!!
Örömökben gazdag legyen a mai napod!!!
Szeretnék neked két idézettel kedveskedni.( Biztosan tudni fogod miből idéztem őket:P de ha nem adok egy kis segítséget:P)

"A szerelem fáj. Néha úgy érzed, mintha ez lenne a legjobb dolog a világon. Biztonságban érzed magad tőle. Elfelejtet veled mindent, mintha újrakezdenél mindent. De a szerelemtől érezheted úgy, mintha nem tudnád magad irányítani. Félhetsz. Mintha addig enne téged, amíg semmi nem marad belőled. A szerelem tényleg szívás." (TDV)


"Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére."(TS-E)


Remélem tetszett még ha nem is tudtam olyan jó ajándékot adni.Remélem hamarosan találkozunk és akkor bepótolom:DTovábbi szép nyarat és sok boldog percet!!!:)

Milliópuszi: Dóri (Lana)

2 megjegyzés:

  1. :') ezek öröm könnyek.
    nagyon köszönöm a külön postot!
    igazán kedves, az idézetek pedig... IMÁDOOMM!!!
    minnél hamarabb talizunk, annál jobb!
    már nagyon nagyon hiányzól

    imááádddlllaaaakkkk

    pici hugimnak(LL)

    VálaszTörlés
  2. Szia:)
    Nagyon szívesen:D
    Én is IMÁDOM!!
    Te is hiányzol!!!
    Puszi:DDD(L)(L)

    VálaszTörlés